Изработка и доставка на ледени фигури за Варна и региона.
Начало / За Айс Арт
За Айс Арт

Представете си, че сте поканени на сватба. Отивате с приповдигнато настроение, атмосферата е тържествена и стилна, а в залата ви посреща голяма прозрачна скулптура, която свети в магически цвят. Докосвате я плахо и не можете да повярвате...лед!

Това е емоцията, която ние от Айс Арт изживяхме някога далеч от България. Оттогава за нас се превърна в цел да направим възможно повече хора да изпитат това удоволствие и да се насладят на красотата на скулптурите от кристален лед. За наше голямо щастие това е вече факт. Ателието на Айс Арт е основано в град Варна в края на 2015 година. Тук се раждат ледените фигури и барове, с които можете да създадете вълшебна атмосфера на сватби, юбилеи, изложения, фестивали, спортни мероприятия, частни партита, корпоративни събития и много други поводи.

Правили сме ледени фигури за брандове като Audi, Coca Cola, Finlandia, ФК Лудогорец, Нова Телевизия, Red Bull, Metro, RIU, IQOS, glo, Varna Mall, Riviera Holiday Club, Албена АД, Grifid Hotels и други.

Ние сме тук, за да направим вашето събитие уникално и незабравимо!

Ледените фигури на Айс Арт

Красотата на ледените скулптури е в това, че нещо толкова нетрайно се превръща в произведение на изкуството, за да бъде видяно само веднъж. Създаваме ледените фигури в нашето ателие по специална технология, която прави леда прозрачен. Изработването на една ледена скулптура отнема около 3-4 дена. Прозрачният лед е много плътен, защото няма мехурчета с въздух. Ето защо нашите скулптури могат да красят събитието ви в продължение на поне 6 часа при стайна температура, запазвайки оригиналната си форма.

Избор на ледени фигури от каталога или дизайн по поръчка

Изберете от нашия каталог: сърце с гълъби или величествен лебед за вашата сватба, женско тяло със серпентина за напитки за щурото парти, раковина за сервиране на морски дарове и много други. Ако имате идея за ледена фигура, която не откривате в каталога, споделете я с нас, и ще я реализираме заедно. Възможностите са безкрайни.

Високо качество на услугата


Ние в Айс Арт обичаме това, което правим и вярваме, че само ако се развиваме и ставаме все по-добри можем да сме винаги в крак с времето и да покриваме очакванията на нашите клиенти.
За нас е удоволствие да бъдем ваш коректен партньор и заедно да превърнем идеите ви в реалност.

Ефектна презентация с LED осветление


За да сме сигурни, че нашата основна мисия ще бъде изпълнена, а именно да зарадваме и впечатлим всички ваши гости, ние се грижим за най-подходящата презентация за всяка една ледена фигура. За целта поставяме скулптурите в красиви акрилни дисплеи с вградено LED осветление и ги осветяваме в цвят, който вие избирате.

  Вижте каталога
  Профил:
f
© 2015 - 2021 Айс Арт ЕООД. Изработка и доставка на ледени фигури за Варна и региона. Уеб дизайн Informano