Изработка и доставка на ледени фигури за Варна и региона.
Начало / За Айс Арт
За Айс Арт

Представете си, че сте поканени на сватба. Отивате с приповдигнато настроение, атмосферата е тържествена и стилна, а в залата ви посреща голяма прозрачна скулптура, която свети в магически цвят. Докосвате я плахо и не можете да повярвате...лед!

Това е емоцията, която ние от Айс Арт изживяхме някога далеч от България. Оттогава за нас се превърна в цел да направим възможно повече хора да изпитат това удоволствие и да се насладят на красотата на скулптурите от кристален лед. За наше голямо щастие това е вече факт. Ателието на Айс Арт е основано в град Варна в края на 2015 година. Тук се раждат ледените фигури и барове, с които можете да създадете вълшебна атмосфера на сватби, юбилеи, изложения, фестивали, спортни мероприятия, частни партита, корпоративни събития и много други поводи.

Сред нашите доволни клиенти вече са Община Варна, Varna Mall, Riviera Holiday Club, Албена АД, Grifid Hotels, Planet Club, к-кс Хоризонт Варна и други.

Ние сме тук, за да направим вашето събитие уникално и незабравимо!

Ледените фигури на Айс Арт

Красотата на ледените скулптури е в това, че нещо толкова нетрайно се превръща в произведение на изкуството, за да бъде видяно само веднъж. Създаваме ледените фигури в нашето ателие по специална технология, която прави леда прозрачен. Изработването на една ледена скулптура отнема около 3-4 дена. Прозрачният лед е много плътен, защото няма мехурчета с въздух. Ето защо нашите скулптури могат да красят събитието ви в продължение на поне 6 часа при стайна температура, запазвайки оригиналната си форма.

Избор на ледени фигури от каталога или дизайн по поръчка

Изберете от нашия каталог: сърце с гълъби или величествен лебед за вашата сватба, женско тяло със серпентина за напитки за щурото парти, раковина за сервиране на морски дарове и много други. Ако имате идея за ледена фигура, която не откривате в каталога, споделете я с нас, и ще я реализираме заедно. Възможностите са безкрайни.

Високо качество на услугата


Ние в Айс Арт обичаме това, което правим и вярваме, че само ако се развиваме и ставаме все по-добри можем да сме винаги в крак с времето и да покриваме очакванията на нашите клиенти.
За нас е удоволствие да бъдем ваш коректен партньор и заедно да превърнем идеите ви в реалност.

Ефектна презентация с LED осветление


За да сме сигурни, че нашата основна мисия ще бъде изпълнена, а именно да зарадваме и впечатлим всички ваши гости, ние се грижим за най-подходящата презентация за всяка една ледена фигура. За целта поставяме скулптурите в красиви акрилни дисплеи с вградено LED осветление и ги осветяваме в цвят, който вие избирате.

  Вижте каталога
  Профил:
© 2015 - 2019 Айс Арт ЕООД. Изработка и доставка на ледени фигури за Варна и региона. Уеб дизайн Informano