Изработка и доставка на ледени фигури за Варна и региона.
Начало / Галерия от наши събития

Галерия ледени фигури

  Профил:
f
© 2015 - 2020 Айс Арт ЕООД. Изработка и доставка на ледени фигури за Варна и региона. Уеб дизайн Informano
Затвори
Информация
Затвори

Сватби, Рождени Дни, Тържества


Ледени барове


ЧНГ 2017


На 31.12.2016 на площад "Независимост" в партньорство с община Варна монтирахме голям надпис "2017" и герба на Варна, изработени от лед. За целта използвахме над 600 кг. лед. Интересът от страна на всички граждани и гости на града беше много голям, като се налагаше да се изчаква ред за снимка с фигурите. За нас това е най-голямата награда.

Рожден ден х-л Вистамар 16.06.2016


За рождения си ден от х-л Вистамар, к.к. Златни Пясъци, организираха парти на тема бал с маски. За целта замразихме викторинска маска в леден блок и гравирахме логото на хотела.

Първа изложба на ледени фигури Варна 2016


За пръв път в историята на Варна организирахме изложба на ледени фигури. Тя се проведе от 20 до 24.12.2016 пред Мол Варна и предизвика огромен интерес. Малки и големи се редяха да се снимат с ледения ескимос, трона, тежащ над 600кг., шейната на Дядо Коледа и други атрактивни ледени форми. Изложбата предизвика и голям медиен интерес като репортажи бяха излъчени по всички водещи телевизии.

Коледно тържество на фирма Медея


Ледена рамка за снимки за коледното парти на фирма Медея.
 

Кулинарен фестивал Варна 05.12.2016


Взехме участие в традиционния благотворителен кулинарен фестивал в Юнашкия салон във Варна. Журито, начело с шеф Манчев, присъди приза за най-атрактивна маса на х-л Метропол. А нашата заслуга за това е красива риба от прозрачен лед.

Хотел Фламинго, Албена 30.06.2016


Гравирано лого в 60-килограмов леден блок и Рог на изобилието за годишната научна конференция на SGEM в х-л Фламинго, к.к. Албена.
 

Черноморски туристически форум 2016


Взехме активно участие в деветия Черноморски туристически форум под патронажа на министър Ангелкова, кмета на Варна Иван Портних и областния управител Стоян Пасев. Благодарности на Български карвинг клуб и на организаторите от Варненска туристическа камара.

Бар Cheers 18.06.2016


Откриване на обновената лятна градина на бар Cheers във Варна.

к-кс Хоризонт, 15.07.2016


Вечерна програма на тема Райска градина в клуб Хоризонт. За събитието направихме 50-килограмов леден блок със замразени в леда пеперуди.

Откриване на нов обект


За откриването на новия търговски обект на Бултекс 99 замразихме лого и други предмети в 180кг. лед. Успех на новия магазин!

Рожден Ден Ривиера 15.08.2016


За коктейла по случай рождения ден на Ривиера направихме две големи винарни и 150 килограмов леден блок със замразено в него логото на Ривиера.

Леден Трон


Леден трон за ледената кралица на бала - Гери-Никол.

к-кс Ривиера 15.06.2016


За две официални събития на Ривиера изработихме 40 килограмови ледени плочки с гравирани лога на Ривиера и Булатом. В допълнение бяха две ледни вази, украсени с красива икебана от Николай Радулов (Bulgarian Carving Club).

Клуб Хоризонт, 07.10.2016


Две замразени в лед рози и голяма рамка за снимки от ICE ART за откриването на сезона в зимния клуб на Хоризонт.

РД хотел Кристал, Зл. Пясъци 2016


Ледена изненада в горещото лято за гостите на хотел Кристал, Златни Пясъци. За гала вечерята по случай рождения на хотела замразено в лед лого и голям триетажен дисплей за храна посрещаха туристите на входа на ресторанта.

Grifid Hotels 2017


Рожденните дни на хотелите от веригата Grifid бяха украсени общо с над 700кг. лед. Голяма осветена фигура от кристален лед красеше ресторанта по време на гала вечерята, а на партито край басейна всеки гост получаваше своята напитка от ледения диспенсър за алкохол, изработен в различен дизайн със замразени в него бутилки ром, плодове, лого и други елементи.

Luxury Wedding Expo 2017


Участвахме на луксозното сватбено изложение в София по покана на нашите партньори от Laura Catering. Леден дисплей за хапки, сватбен пръстен от лед, ледено сърце и кетъринг поднос на три нива бяха нашите предложения за посетителите на изложението.

Св. Валентин 2017


За Св. Валентин 2017 изваяхме ледени скулптури от близо 3 тона лед. Посетителите на бар Планет се снимаха с голямо сърце с дупка за снимки, леден трон, тежащ над 600кг. Всеки получи сгряваща напитка от ледения бар. Ледено амурче върху пиедестал, надпис PLANET от лед, арфа и голям надпис LOVE на сцената на заведението допълниха ледената атракция.

Дискотека Звезда


За 30-годишнината на дискотека "Звезда" в Добрич беше подготвено грандиозно тържество с много танци, хубава музика и 120-килограмов леден блок със замразени в него лого и две бутилки уиски. На всеки от баровете поставихме по няколко ледени диспенсъра за алкохол, през които се наливаше уискито.

Коктейл на община Варна


Община Варна събра на изискан коктейл в художествената галерия елита на туристическия бранш във Варна. Поводът - закриване на туристическия сезон. Събитието стана още по-елитно с 70-килограмова ледена фруктиера от Ice Art. Васил Петров се погрижи за доброто настроение.

Винен Тур в Планет Клуб 2016


Еднометрова ледена винарна за 5 бутилки и двуетажен дисплей за храна от ICE ART радваха гостите на изложението за вино и храна в Planet Club Варна

Рожден ден х-л Метропол 01.06.2016


За гала вечерята по случай рождения ден на х-л Метропол (к.к. Златни Пясъци) направихме 200-килограмова ледена инстлация с логото на хотела и хотелската верига и навършените вече 3 години.

Олимпийско парти в клуб Хоризонт


Масивни ледени фигури от ICE ART украсиха сцената и охлаждаха страстите на поредното екзотично вечерно шоу в клуб Хоризонт.

Сватба в х-л Марина, Слънчев Ден 2016


За сватбата на Мирела и Аби направихме красив тотем със замразен в леда букет, две ледени вази за икебана и величествен лебед в реален размер.

Фестивал Вино и Храна, Варна 2016


За всеки от трите дена на ежегодния Фестивал Вино и Храна във Варна създадохме различни ледени форми, които да направят събитието още по-интерсно за гости и участници.

10 години Обзор Бийч Резорт


Ледени фгури от Айс Арт за вечерята по случай 10 години от създаването на комплекса.

Фестивал Вино и Храна 2017


Фестивал Вино и Храна с ледените фигури на Ice Art. В трите дена на фестивала предложихме различни варианти на винарни и охладители за вино от лед.