Изработка и доставка на ледени фигури за Варна и региона.
Начало / Услуги
Услуги

Ледени вълшебства от Айс Арт

В нашата работа екипът ни се води от положителната емоция, която всички ние влагаме в организацията на едно събитие. Затова ние не искаме да ви натоварваме с допълнителни организационни трудности и ви предлагаме цялостна услуга, която започва със заявка, минава през изработване на желаната фигура, доставка в уговорения час, красива презентация и завършва с прибиране на оборудването, когато събитието вече е приключило.

Услугите на Айс Арт

Услугите на Айс Арт

По индивидуална заявка

В нашето ателие изработваме ледени фигури и по заявка: барове, ледени дисплеи за напитки, фирмени лога, замразени в лед предмети и много други. Разгледайте в нашата галерия фигурите, които сме правили или опитайте да намерите желаната форма в изображенията на google с ключови думи като: "ice carving", "ice sculptures", "ice bar", "ice sculpture for wedding" и т.н. Изберете си примерен дизайн и се свържете се с нас, за да обсъдим вашето желание и заедно да направим вашата уникална ледена фигура.

Добавяне на инициали, фирмено лого или послание

По ваше желание можем да направим фигурата още по-специална като добавим инкрустирани в леда инициали, послание или фирмено лого.

Ефектна презентация с LED осветление

Красотата на фигурата от кристален лед се допълва от подходящата презентация. За целта използваме специално проектирани дисплеи, в които се поставя скулптурата. Те са снабдени с вградено LED осветление с различни цветове, както и със система за отвеждане на водата.

Доставка

Заедно с ледената фигура ние ще доставим и цялото необходимо оборудване за презентацията. Доставката за Варна е безплатна, а за останалите населени места в страната e по договаряне.

  Вижте каталога
  Профил:
f
© 2015 - 2021 Айс Арт ЕООД. Изработка и доставка на ледени фигури за Варна и региона. Уеб дизайн Informano