Изработка и доставка на ледени фигури за Варна и региона.
Начало / Ч.З.В.

Често задавани въпроси за ледените фигури

Често задавани въпроси за ледените фигури

Въпрос 1

Колко издържа една ледена фигура?

Прозрачният лед е много плътен. Ето защо нашите фигури ще красят вашето събитие, като запазят оригиналната си форма, в продължение на 5 до 7 часа. През зимата, на открито, ледените скулптури могат да се запазят дори няколко седмици. На стайна температура една фигура се разтопява напълно за около 1-2 денонощия.

Въпрос 2

Какъв е ледът, от който са направени фигурите?

Това е истински лед, който се изработва по специална технология. Благодарение на нея той става много чист и прозрачен. За да замръзне ледът за една ледена фигура са нужни 3-4 дена, а след това още няколко часа, за да се извае желаната форма.

Често задавани въпроси за ледените фигури

Въпрос 3

Kога да поръчам моята ледена фигура??

Желателно е да се свържете с нас поне 2 седмици преди събитието. Все пак, ако сте ни открили в последния момент, не се колебайте да ни потърсите. Ще направим всичко възможно, за да ви зарадваме.

Въпрос 4

В кой момент се доставя ледената скулптура?

Ние ще доставим вашата фигура около 1 час преди да дойдат гостите ви. Нужни са ни около 20-30 минути за да позиционираме и осветим скулптурата. Целта е фигурата да е на мястото си около 30 минути преди началото на събитието.

Често задавани въпроси за ледените фигури

Въпрос 5

Какво трябва да осигуря?

Необходима е стабилна маса с размери минимум 80см. х 80см., която да издържа поне 100кг. тежест. Можем да ви дадем и оригинални идеи за допълнителна декорация с цветя, плодове и други.

Въпрос 6

Какво се случва с водата, когато ледената фигура започне да се топи?

В презентацията на ледените фигури е включена система за отвеждане на водата от топенето на скулптурата от лед с достатъчно голям съд, скрит под масата. Така че можете да се наслаждавате на ледената фигура, без да се притеснявате за водата.

Често задавани въпроси за ледените фигури

Въпрос 7

Как да поръчам?

Свържете се с нас на телефон 0894 40 30 20, попълнете формата за запитване тук или ни пишете на info@iceart.bg. Заедно ще намерим най-доброто решение за вас.

  Вижте каталога
  Профил:
f
© 2015 - 2021 Айс Арт ЕООД. Изработка и доставка на ледени фигури за Варна и региона. Уеб дизайн Informano